Hogyan készítsünk sült tojást sült tojással

Főzés közben a sült tojást mindkét oldalán serpenyőben sütjük, hogy a tojássárgája felső rétege megsült, de belsejében folyékony és puha. A sült tojás megsütésének megtanulása könnyű és egyszerű! Ehhez csak egy serpenyő, egy spatula, egy kis vaj és néhány tojás szükséges. Ha fél a tojássárgáját megtörni, akkor a tojást nem fordíthatja át.

Melegítsen kis mennyiségű főzőolajat

Vegyen egy tál, csésze vagy edény, amely elég nagy ahhoz, hogy beleférjen a tojás. Törje meg az egyes tojások héját a kiválasztott edény szélein, és öntse bele a tartalmat.

A tojásokat külön tartályba törik

Fedjük le és főzzük közepes lángon 10 percig, szükség esetén adjunk hozzá kevés vizet. Különösen a hagymát keresse - ha ég, csökkentse a meleget.

Várja meg, amíg a tojás alja megszilárdul.

Most főzzük a sült tojásokat keverés vagy a tojás megérintése nélkül 1-2 percig. A fehérjéket teljesen el kell készíteni (de nem keményen), mielőtt folytatná a következő lépést.